DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
34°C
Bursa
34°C
Açık
Pazar Açık
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Açık
31°C
Advert
Advert

Eliz Sakuçoğlu’nun evliliğinin bitme nedeni ortaya çıktı.

Eliz Sakuçoğlu’nun evliliğinin bitme nedeni ortaya çıktı.
Advert Advert
29.03.2018 14:00
247
A+
A-
Okuma Süresi: < 1 dakikaÜnlü şarkıcı Murat Boz’un eski eşi Eliz Sakuçoğlu’nun evliliğinin bitme nedeni ortaya çıktı. Sakuçoğlu’nun Murat Boz’u çok ünlü bir oyuncu ile aldattığı iddia edildi. Magazin dünyasında günün bombası eski bir ihanet olayının günyüzüne çıkmasıyla patladı. Sabah’ın haberine göre, dört yıl önce aniden sona eren Eliz Sakuçoğlu-Murat Boz ilişkisindeki gerçekler, yıllar sonra ortaya çıktı. T.Y. adındaki bir görgü tanığı, Eliz Sakuçoğlu-Murat Boz ayrılığının perde arkasını anlattı. Eliz Sakuçoğlu, geçen günlerde verdiği bir röportajda “Tek eşliliğe inanmıyorum. Aldatılmayı her türlü kabul ederim” demiş, bu açıklamasının büyük eleştiri almasının ardından da şöyle konuşmuştu: ENGİN ÖZTÜRK VE ELİZ SAKUÇOĞLU ÇEŞME’DE YAKINLAŞTI Görgü tanığı T.Y. ise Eliz Sakuçoğlu’nun bu sözlerinin gerçeklerle örtüşmeğini, Eliz Sakuçoğlu’nun dört yıl önce sevgilisi Murat Boz’u oyuncu Engin Öztürk’le aldattığını söyledi. T.Y’nin iddiasına göre; Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz’la birlikteyken, Çeşme’deki Otto Beach’te Engin Öztürk’le yakınlaştı, hatta oyuncuyla sahilde birçok kişinin gözü önünde de öpüştü. Olayın şahitleri arasında Murat Boz’un eski asistanı da vardı. T.Y.’nin anlattıklarına göre; Eliz Sakuçoğlu- Engin Öztürk yakınlaşmasının temeli, Nişantaşı’ndaki bir kick-boks salonunda atıldı. Aynı salona giden Engin Öztürk ve Eliz Sakuçoğlu, Çeşme tatili için İstanbul’da sözleşti. Çeşme’ye Murat Boz’un aracıyla kız arkadaşlarıyla birlikte giden Eliz Sakuçoğlu, otelde Engin Öztürk ile aynı odada kaldı. ‘BEN O DÖNEM AYRILMIŞ OLDUKLARINI DÜŞÜNMÜŞTÜM’ T.Y., “Ben o dönem Eliz Sakuçoğlu ve Murat Boz’un ayrılmış olduğunu düşündüğüm için yaşanan olayın üstünde çok durmamıştım. Ancak daha sonra haberleri okuyunca bu durum beni çok rahatsız etti” diye konuştu.
Advert Advert
Yorumlar

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.