DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

ŞUT

ŞUT
Advert
25.05.2018 01:51
554
A+
A-
Okuma Süresi: 2 dakika
Şut ayaktopunda, bir oyuncunun topu, ayağıyla ya da kafasıyla, başka bir oyuncuya, kaleye da da alan dışına göndermek için yaptığı vuruş demektir.
Şut siyasette, bir parti mensubunu genel başkan tarafından parti dışına göndermek için yaptığı hamledir.
CHP’de Haluk Pekşen, Mustafa Balbay, Eren Erdem, Barış Yarkadaş, Zeynep Altıok, Şenal Sarıhan, Musa Çam, İlhan Cihaner gibi popüler isimler ve daha niceleri şutu yedi.
Cehapeli ahali pek bi şaşırdı.
Haluk Pekşen, “Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıkan herkes tasfiye edildi” dedi.
Eren Erdem hakkında “silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek”“gizli tanığı deşifre etmek” ve “soruşturmanın gizliliğini ihlal”suçlarından 9,5 yıldan 22 yıla kadar hapis cezası istemiyle düzenlenen iddianame olmasına rağmen yurtdışına kaçarken durduruldu ama son anda Barış Yarkadaş ile direkten döndü.
Eskişehir’de İrfan Değirmenci’de listeye konmayarak şutu yiyenlerden.
 Değirmenci: ‘Gençliğin şehrine genç aday yakışır’ diyen kendileriydi dedi.
İYİ Parti kurucularından Yusuf Halaçoğlu’nun liste dışında kalması şaşkınlık yarattı.
Halaçoğlu; “Ben MHP’den istifa edip İYİ Parti’ye geçtiğim zaman araştırma görevlisi olan eşimi Ankara’dan İzmir’e tayin ettiler. Eşim orada kalınca, iki küçük çocuğuma da ben bakmak zorunda kaldım. Aile bütünlüğümüz bozuldu. Aileyi bir araya getirmek için İzmir ya da Ankara’dan aday gösterilmeyi talep ettim. İYİ Parti için bu kadar mücadele etmiş bir adama, bir yer bulamadılar. Aday yapılmamama çok tepki var. Milletvekili olmam önemli değil ama yapılan uygulamaya kırgınım” dedi.
İYİ Parti İzmir milletvekili adayı olan ve listede birinci bölge 5’inci sırada yer alan İYİ Parti Gençlik Kolları Kurucu Genel Başkanı Osman Ertürk Özel, yerini beğenmeyerek adaylıktan istifa etti.
Bu sefer şutu o çekti.
Bursa’da Yüksel Yılmaz, Selçuk Türkoğlu seçilmesi zor sıralara konarak bir nevi şutu yedi.
Yılma Durak denen tuhaf bir adam vardı. Sözde ”Doğunun Başbuğu” derlerdi. Ablasının gülü bülbülü öten kuşuydu. Ablası acımadı bastı şutu.
Üç dönemdir milletvekilliği yapan Mehmet Metiner ve Şamil Tayyar AK Prti’nin adaylık listesinde yer almadı. Metiner yaptığı açıklamada üzgün ve kırgın olmadığını söylerken, Tayyar da ‘Durmak yok yola devam’ mesajını paylaştı ama şutu yemişlerdi bir kere.
Şutu çekmek kolay. Zor olan ise yeniden takıma almak.
Bülent Arınç’ın oğlu ve Mehmet Ağar’ın oğlu yeniden takıma alındı.
Bursa’da ise siyasi hayatı bitti denilen Refik Özen yeniden forma giyecek.
Şimdi birader…
Fatih Terim 3 penaltı atamayan Gomis’e 4. penaltıyı attırarak Şampiyonluğa damgasını vurdu.
Siyaset futbol gibi takım ve hamle oyunudur.
Dün Fatih Terim’e etmediğini bırakmayanlar Galatasaray Şampiyon olunca hocayı ellerinde taşıyordu.
Önemli olan gelişine, sallamasına çekilen şutlar değildir.
Öyle bir zamanda öyle bir şut çekersin ki, kalenin çatalına tam köşeden doksana takarsın.
Büyüksün dediklerinde de güler geçersin.
Hadi bana Eyvallah
Yorumlar

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.