DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Bağlarbaşı’nda Coşkulu İftar

Bağlarbaşı’nda Coşkulu İftar
Advert
08.06.2018 17:48
276
A+
A-
Okuma Süresi: < 1 dakika

Osmangazi Belediyesi, Bağlarbaşı Mahallesi’nde düzenlediği sokak iftarıyla yüzlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturdu.

Ramazan ayında her gün 5 farklı noktadaki aşevinde iftar veren Osmangazi Belediyesi, sokak iftarlarıyla da Ramazan’ın getirdiği birlik ve beraberliği yaşatıyor. Demirtaş, Emek’in ardından Bağlarbaşı Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yüzlerce vatandaş Bağlarbaşı Meydanı’nda hep birlikte oruç açmanın coşkusunu yaşadı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programı öncesinde Osmangazi Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Şefi Rüştü Şentürk ve orkestrası, tasavvuf müziği ve ilahi dinletisi sundu. İftar programına, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Ahmet Kılıç, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Sayılgan, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez de katıldı.

Advert

İftar yemeğinde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Ramazan ayının bütün güzelliklerini yaşıyoruz. Bursa’nın her yerinde bu mübarek ayın getirdiği bereketi, rahmeti ve kardeşliği görüyoruz. Bu birlik ve dayanışmamız, sadece Ramazan’da sınırlı kalmasın, yıl boyunca devam etsin. Birlik içinde olduğumuz sürece önümüzde hiçbir engel duramaz” dedi.

 

Türkiye olarak çok önemli bir seçim döneminde olduğumuzu belirten Dündar, “Edindiğimiz bilgilere göre, Bursa’da AK Parti en büyük oy oranını Osmangazi’de alacaktır. Bizim rakibimiz yok. Kendi içimizde yarışıyoruz. Bağlarbaşı Mahallemiz de bu konuda önde gidiyor. Osmangazi’de partimize en büyük desteği veren mahalle de Bağlarbaşı Mahallesi olacak” diye konuştu.

 

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Ahmet Kılıç da, Ramazan’ın birlik ve beraberliğini doyasıya yaşadıklarını belirterek, “Osmangazi Belediyemiz’in bu güzel organizasyonunda  vatandaşlarımızla aynı sofrada buluşmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Hüseyin Gümüşsoy da, mahallelerine verdiği destek ve yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür etti.

Yorumlar

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.