DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

4350 kişiyle MHP’nin Bursa mitingi büyük hüsran

4350 kişiyle MHP’nin Bursa mitingi büyük hüsran
Advert
12.09.2022 18:45
29.663
A+
A-
Okuma Süresi: 2 dakika

4350 kişiyle MHP’nin Bursa mitingi büyük hüsran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayını 6+1 formatlı masa değil, dış güçler belirleyecektir. Biden’dan onay almadan ‘Adayımız budur’ diyemezler.” ifadesini kullandı. MHP mitinglerinin en düşük katılımlı olanı Devlet Bahçeli’nin dünkü 11 Eylül mitingiydi.

4350 kişiyle MHP’nin Bursa mitingi büyük hüsran

4350 kişiyle MHP’nin Bursa mitingi büyük hüsran

BURSA (AA) – MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayını 6+1 formatlı masa değil, dış güçler belirleyecektir. Biden’dan onay almadan ‘Adayımız budur’ diyemezler.” ifadesini kullandı.

Bahçeli, Gökdere Meydanı’nda diye duyurduğu ancak katılımın az olacağı çekincesiyle Ali Ferruh Yücel caddesinde düzenlenen “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” mitinginde yaptığı konuşmada, “İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün” amacında olduklarını, zalimlere karşı aynı siperde bulunduklarını söyledi.

Türkiye düşmanlarına karşı aynı çizgide olduklarını dile getiren Bahçeli, şunları kaydetti:

“Zillette hayır yoktur. Zillette umut yoktur. Zillette ufuk yoktur. Zillet partileriyle ulaşılacak bir gelecek yoktur. Alın birini vurun diğerine, karanlık zihniyet açısından birbirlerinden hiç farkları yoktur. Ancak son günlerdeki sancılı gelişmelerden sonda zillet ittifakı paramparçadır. Bu ittifakın çatısını alev almıştır. Altılı masa çatlamış, patlamış, batağa saplanmıştır. Paçası tutuşan, korkuya kapılan Kılıçdaroğlu, ‘İnadına beraber olacağız’ demek zorunda kalmıştır. Kılıçdaroğlu bilmelidir ki beraberlik inatla değil inançla olur, ihtiramla olur. Nitekim zillet ittifakında inanç yoktur, ilke yoktur, irfan yoktur, irade kesinlikle yoktur. Bu ittifak Türkiye’yi ahtapot yönetimine mahkum etmek için fırsat kolluyor. Ahtapotun altı kolu, iki ayağı olduğu son yapılan araştırmalarla belli olmuştur.”

Gökdere Meydanı Dediler Yan Caddede Miting Yaptılar

Gökdere Meydanı

11 Eylül’de Bursa’da, Çanakkale, Balıkesir, Bilecik ve Yalova’yı kapsayan 5 illi ikinci bölge mitingini yapıldı.

Mhp teşkilatları dün bir skandala daha imza attılar. Günler önce duyurulan 5’er illik bölge miting programının Bursa Bölge Mitingi ayağında Gökdere Meydanı diye duyurular yapılmasına rağmen mitinge gelenler Gökdere Meydanının yanında bulunan Ali Ferruh Yücel Caddesine yönlendirilince büyük şaşkınlık yaşadılar.

Akp Bursa desteği, Ücretsiz Metro, Çanakkale, Balıkesir, Yalova, Bilecik, Bursa olmasına rağmen, Gökdere Meydanında miting yerine küçücük caddede yapıldı.

Ali Ferruh Yücel Caddesi

Nokta Bursa’nın ulaştığı bilgilere göre mitinge katılım oranı resmi olmayan kaynaklara göre 4350 kişi civarında kalarak MHP Bursa tarihinin en küçük katılımlı mitingi oldu.

Zaten bu fotoğrafta mitingin arka ucu görülmekte

Ali Ferruh Yücel Caddesi

ANKET ŞİRKETLERİ HAKLI ÇIKTI

Anketlere göre 2018 seçimleri ile günümüz kıyaslandı, AK Parti Bursa’da büyük düşüş MHP Bursa baraj altında 2018 seçimleri ile günümüz kıyaslandı, tablo değişti! AKParti Bursa’da 11, Sakarya’da 18 puan kaybetti ORC Araştırma tarafından yapılan ankette AK Parti’nin kalesi olarak görülen Bursa ve Sakarya’daki 2018 seçimlerinin oy oranları ile günümüz kıyaslandı. Buna göre 2018 yılında yapılan genel seçimde Bursa’da yüzde 46.2 olan AK Parti’nin oyu yapılan ankette yüzde 35.1’e düştü. Sakarya’da ise yüzde 58.2 olan AK Parti’nin oy oranı, yüzde 40.4’e geriledi. CHP ve İYİ Parti, her iki ilde de 2018 yılına kıyasla oyunu artırmayı başardı.

MHP BURSA’DA BARAJ ALTINDA

Araştırmanın yapıldığı bir diğer il olan Bursa’da da durum farklı değil. 2018 yılında yüzde 46.2 oy alan AK Parti, yapılan ankette yüzde 11.1 puan kaybederek yüzde 35.1’e düştü. CHP’nin yüzde 3.5 puan artırarak yüzde 26.2’ye ulaştığı ankette İYİ Parti, 2018’de yüzde 12.4 olan oy oranını 20.8’e yükseltti. MHP 5.8 oy oranı ile baraj altı kalmış durumunda.

4350 kişiyle MHP’nin Bursa mitingi büyük hüsran

Bursa’da AK Parti’nin 2018’de yüzde 46,2 olan oranı yüzde 13.8 azalarak yüzde 32.4 oldu. İYİ Parti yüzde 7, CHP yüzde 4,1 arttı.

Son seçim anketinden çarpıcı sonuçlar! AK Parti'nin ipi göğüslediği 5 ilde oy oranları düştü

 

Yorumlar

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.