DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
16°C
Bursa
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

BTB’DE AKADEMİK DANIŞMAN TOPLANTISI YAPILDI…

BTB’DE AKADEMİK DANIŞMAN TOPLANTISI YAPILDI…
Advert
19.03.2018 17:19
251
A+
A-
Okuma Süresi: < 1 dakika

Bursa, Mustafakemalpaşa ve Karacabey Oda-Borsa Genel Sekreterleri, yerel kalkınmaya etkin katkı sağlamak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından başlatılan “81 İl`e 81 Akademik Danışman” projesi kapsamında Bursa Ticaret Borsası ev sahipliğinde bir araya geldi.

Bursa`da yaklaşık iki yıldır yürütülen proje kapsamında yerel ve bölgesel ölçekte doğru politikaların tasarlanması ve ekonomik hedeflere ulaşılabilmesi için hem iş dünyasının talep ve ihtiyaçlarının yakından takip edilmesi hem de yerel kalkınma gündeminin üniversite iş birliği ile sağlıklı biçimde yürütülmesi hedefleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Uludağ Üniversitesi İşletme İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz Başkanlığında toplanan Bursa ili Oda Borsa Genel Sekreterleri, bu ayki gündemlerinde kurum çalışanlarına uygulanan memnuniyet anket sonuç raporunu değerlendirdi. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Proje Koordinatörü Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz “Oda ve Borsa çalışanlarımızın görüş ve önerileri bizler için çok önemli ve değerli. Kurumların doğru şekilde yönetilebilmeleri için çalışanların karar süreçlerine katılımlarını sağlamak gerekiyor. Çalışanların bilgi, beceri ve yetkinliklerinden yararlanabilen kurumlar daha rekabetçi konumlanabiliyor. Bu noktada, çalışanların iş tatmin düzeylerinin belirli periyotlarla ölçümlenmesi ve insan kaynağının kapasitesinin artırılması gerekiyor. Daha verimli, daha mutlu, daha yaratıcı çalışan profili ile iş süreçlerinin iyileştirilmesi ve hizmet anlayışının geliştirilmesi kolaylaşıyor” dedi.

“81 İl`e 81 Akademik Danışman Projesi”

Uygulanan proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, “Yerel ve bölgesel ölçekte doğru politikaların tasarlanması ve ekonomik hedeflere ulaşılabilmesi için hem iş dünyasının talep ve ihtiyacının yakından takip edilmesi hem de yerel kalkınma gündeminin sağlıklı biçimde tespit edilmesini hedefliyoruz. Oda ve Borsaların kurumsal kapasitelerini ve yerel veri üretim kapasitelerinin inşasına katkı veren Akademik Danışmanlarımız, il ve ilçelerdeki tüm Oda ve Borsaların Yönetim Kurulu Başkanlarının mutabakata varması sonucu belirleniyor ve proje Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) tarafından koordine ediliyor” dedi.

Yorumlar

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.